OPPLEVELSER

IDRETT

Aktivitet er veldig viktig for unge gutter, og det er noe vi i Skansens setter i fokus. Gjennom sesongen har vi en felles idrettsdag med konkurranse i friidrett og fotballkamper med andre buekorps. 

Badeland og turer til fløyen med rebusløp er også vanlige aktiviteter på programmet vårt. Og i høsten har vi torsdagsklubber med forskjellige aktiviteter hver uke!

INNENDØRS

På Skansens er vi ikke alltid ute, og vi har mange aktiviteter vi kan gjøre når Bergensværet slår til og vi trenger litt varme. Noe av dette inkluderer blant annet aktiviteter som bowling, kinokvelder og pizzaklubber.

Noe vi har tatt i bruk i nyere tid er torsdagsklubber med temaer. Over høsten i 2019 hadde vi aktiviteter som spøkelseshus  på halloween, skattejakter og en gamningkveld og en juleavslutning med mandel i grøten siste uken før julaften!

En ting som er sikkert er at vi ikke går tom for aktiviteter med guttene i noen nær fræmtid!

TURER

Turer er noe av det beste vi kan tilby av opplevelser i Skansens!

Hvert år drar vi til en by eller et land for å avslutte buekorpssesongen. På disse turene skaper vi noen av de beste minnene vi tar fra buekorps, med fantastiske øyeblikk som når innbyggerne av Amsterdam får se de staute Skanseguttene når de mønstrer inn på hotellet, eller når vi kaster sjefen i vann på landtursdagen. Gjennom årene har vi vært i Skottland, Paris, Oslo og Bø i telemark!

I 2012 var vi i Nederland og i 2016 dro vi til London der vi fikk prøve pariserhjulet London Eye, se vaktskiftet utenfor Buckingham Palace og fikk besøke et Krigsskip.

Og neste tur på programmet er storslagen! I 2020 fyller vi 160 år og da er det mange aktiviteter som skal dekkes, derfor har vi valgt å ta en dagstur på slutten av sesongen og spare Skansens første tur til Kristiansand Dyrepark til sesongen 2021!

BLI MED NÅ!

Bli den tøffeste gutten i gaten

Bli Skansegutt!

KONTAKT 

+47 480 42 229

FØLG OSS

  • Facebook - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2020 Skansens Bataljon & Skanseguttenes Forening

Design og drift: Cochise Holland